Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Es venen 3.000 plantes a preus rebaixats durant quatre dies a Barcelona
  • CA

L’empresa AmaPlant s’instal·la a les Corts durant quatre dies per vendre més de 3.000 plantes a preus rebaixats. Des del 24 de febrer al 28 de febrer i de 10 hores del matí a 20 hores de la tarda -sense tancar al migdia- aquesta companyia obrirà el seu outlet al passatge Jaume Roig, 8, a tocar del Camp Nou del FC Barcelona. I ho farà amb productes vinguts directament del viver, de manera que no caldrà desplaçar-se fins allà.

La majoria de les plantes que estaran a la venda seran pensades per estar en interior. També seran de temporada, segons expliquen. De totes maneres, igualment n’hi haurà de fruiteres, de planter i aromàtiques. A més, s’oferiran tests i productes per la cura de les plantes.

En cas de fer una gran compra i no poder endur-te les plantes fins a casa teva, AmaPlant posa a disposició un servei d’entrega a domicili per facilitar les gestions. També es podrà comprar producte a granel, com substrat o pedres decoratives.

Avantatges de tenir plantes a casa

Les plantes serveixen d’element decoratiu, però a més aporten múltiples beneficis a la nostra llar. Per exemple, oxigenen l’entorn. Malgrat la creença comuna, tenir una planta en una habitació on es dorm no sempre ha de ser perjudicial per a la salut. Cal tenir present que de nit expulsen diòxid de carboni i, per tant, empitjoren la qualitat de l’aire. De totes maneres, durant el dia aporten oxigen, gràcies a la fotosíntesi. De la mateixa forma, serveixen de purificadors de l’aire naturals, ja que absorbeixen els gasos contaminants i els transformen. Així mateix, hi ha estudis que asseguren que tenir verd a casa fomenta la concentració, ajuda a relaxar i millora el benestar personal de les persones que disposen de vegetació a prop seu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa