Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Veïns de Vallvidrera voten canviar el nom del carrer Reis Catòlics
  • CA

Veïns de Vallvidrera han votat eliminar el carrer Reis Catòlics, situat al barri de Vallvidrera, Tibidabo i Les Planes. La plataforma Canviem Reis Catòlics ha impulsat una votació en què 337 veïns han decidit, després d’una primera crida a les urnes per seleccionar quatre noms finalistes, que el carrer passi a dir-se Elisa Moragas.

Moragas va ser la fundadora de l’escola Nabí, situada a l’actual carrer Reis Catòlics. A més, en va ser la directora durant 20 anys, entre el 1972 i el 1992. Aquesta proposta ha rebut gairebé el 50% dels vots, amb 167. Els altres noms que hi havia sobre la taula eren Major de Vallvidrera, Nabí i La Llauna. 

La iniciativa va engegar al juny, quan va començar el període per presentar noms alternatius per al carrer. Després que el 15 d’agost es tanqués el termini per a les propostes, el dia 6 d’aquest mes es va fer la primera volta per escollir els quatre noms finalistes. Finalment, durant els dies 13, 14 i 15 de setembre els veïns han decidit que el nom sigui Elisa Moragas.

La plataforma ha anunciat els resultats a través de Twitter, on han informat que en els pròxims dies començaran el procés per presentar el canvi a l’Ajuntament i intentar canviar el nom del carrer definitivament. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa