Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Veïns del Raval denuncien que hi ha narcopisos activats malgrat el confinament
  • CA

La organització veïnal Acció Raval ha denunciat l’existència de narcopisos activats malgrat el confinament. Es tracta, segons expliquen en un comunicat, de tres pisos, un de titularitat pública, situats al carrer Salvador 7bis, al Raval. Els pisos on té lloc “la intensa activitat delictiva” són el 2n 2a, 3r 3a i el 4t 3a.

Acció Raval denuncia que en aquests pisos es ven droga, s’emmagatzema material robat i es lloguen habitacions a persones amb dificultats per a trobar habitatge que, segons ells, s’amunteguen en condicions insalubres “i on possiblement existeix el tràfic de dones“.

L’organització veïnal explica que un dels pisos és gestionat per la Generalitat, que ho ha rebut en cessió d’una entitat bancària i culpen la Generalitat per “inacció”, els fons d’inversió, els Mossos d’Esquadra “i les administracions”.

Baralles, crits i pixades

En l’estret portal del carrer Salvador 7bis es ven i es consumeix droga, hi ha constants baralles i crits i fins i tot s’orinen, segons denuncien els veïns d’aquest bloc de cinc pisos i 20 habitatges.

La porta del carrer està permanentment oberta o trencada, la qual cosa facilita que entrin i surtin tot tipus de persones que utilitzen el portal, l’escala i tres pisos ocupats per a fer els seus negocis. 

Acció Raval explica que els veïns han presentat diverses denúncies davant els Mossos d’Esquadra i han trucat repetidament als telèfons de la policia autonòmica i la Guàrdia Urbana, sense cap resultat. Demanen que es prenguin mesures perquè, segon expliquen, “pot tenir conseqüències molt greus, no només per a la seguretat sinó també per la salut pública”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa