Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Veïns i policia eviten la violació d’una dona tancada en una galeria d’art
  • CA

Els veïns del carrer dels Lledó, al barri Gòtic, van actuar ràpidament ahir per evitar una violació a un local del seu mateix carrer. Va passar ahir a la tarda, quan la violència d’un home contra una dona que intentava fugir del lloc els va alertar. Ella intentava sortir de l’immoble –la galeria d’art Granja Mas Carbó– i ell l’agredia per tornar-la a l’interior. La víctima va arribar a la porta de vidre que dona al carrer diverses vegades, però era tancada i, després de forcejar, l’agressor aconseguia evitar la fuga. Els veïns ho veien clarament. En una de les ocasions, la dona va arribar a trencar el vidre del porticó, però no va aconseguir escapar.

Va ser finalment la intervenció de la Guàrdia Urbana, avisada pel veïnat, la que va posar fi als fets. Agents del cos barceloní van esbotzar la porta i van reduir l’agressor, confirmen fonts oficials. L’home de 55 anys va quedar detingut per dos delictes: agressió sexual en grau de temptativa i detenció il·legal de la dona.

Els agents redueixen l’agressor en ple carrer dels Lledó / Miriam González

La víctima va ser calmada pels mateixos agents a la perruqueria del costat de la galeria d’art. Després, va ser atesa pels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’agressor vivia en aquest taller del Gòtic mentre els treballadors són fora. L’home venia recomanat per un pintor que coneixien els llogaters i tenia la funció de guardar-los el local mentre no hi hagués activitat, expliquen fonts de la galeria a aquest diari. Ells gairebé no el coneixien, però l’home els havia dit que tenia feina i una filla a Barcelona.

Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, l’home acusat nega que vulgués agredir sexualment a la dona i la seva versió manté que el forcejament es va iniciar per l’intent de la víctima d’aconseguir drogues.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa