Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Mig centenar de veïns de Gràcia, sense llum per una fuita d’aigua
  • CA

Una fuita d’aigua ha deixat sense llum prop de 400 veïns del districte barceloní de Gràcia. La incidència s’ha produït aquest dimecres de matinada en un bloc de pisos del barri de Gràcia Nova i de moment no ha pogut ser solucionada, de manera que o s’ha pogut restablir el servei habitual.

Segons informa Betevé, els tècnics de la companyia Endesa estan treballant per solucionar la problemàtica, que afecta principalment al centre de transformació ubicat al carrer de Pi i Margall, entre els carrers de l’Encarnació i de Sant Lluís. La fuita d’aigua s’hauria detectat cap a les quatre de la matinada en un dels edificis del barri de Gràcia Nova i els veïns de la zona estan sense corrent elèctric des d’aleshores.

Els professionals de la companyia elèctrica estan en aquests moments comprovant si queden restes d’aigua o d’humitat al centre de transformació del carrer de Pi i Margall. Aquest pas és essencial per poder restablir el servei usual, ja que, si les instal·lacions no estan seques, no es pot reconnectar el corrent.

Segons recull el mateix mitjà, alguns comerços de la zona afectada no han pogut obrir aquest dimecres al matí i altres ho han hagut de fer de manera parcial, sense poder oferir el servei habitual per la manca de llum i corrent elèctric.

Dotze hores sense llum a Torre Baró

Cal recordar que els veïns del barri de Torre Baró, al districte barceloní de Nou Barris, van estar el passat 27 d’agost prop de dotze hores sense llum per una avaria que va afectar centenars de famílies. En aquella ocasió la incidència va estar provocada per la desconnexió de la línia elèctrica ubicada a l’avinguda d’Escolapi Càncer, a l’altura del Torrent Font d’en Magues, que va provocar l’aturada del subministrament. Fins que no es va poder reparar aquesta deficiència no es va poder restablir el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa