Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Veïns denuncien un atac en cadena a diversos pisos: “Ens van llançar panots contra els vidres”
  • CA

La matinada de la revetlla de Sant Joan va deixar un greu ensurt per a diversos veïns d’un mateix carrer del barri de la Marina del Port, a Sants-Montjuïc. I és que sense cap mena de motiu que hagin estat capaços d’identificar, diversos habitants de pisos del carrer de la Mare de Deú de Port es van trobar com, mentre dormien, algú va començar a llançar-los panots contra les finestres de casa seva. Les destrosses dels rocs llançats, a més, han afectat tendals i teules del sostre. Tot apunta que es tracta d’un acte de pur vandalisme, ja que no s’ha detectat cap intent de robatori ni assenyalament ideològic.

Una finestra trencada pel llançament d'un panot / Albert Torras
Una finestra trencada pel llançament d’un panot / Albert Torras

Arran dels fets, els veïns s’han organitzat en un grup de Whatsapp i estan recopilant el màxim d’imatges i informació possible. Segons un dels veïns que forma part d’aquesta comissió espontània, almenys hi ha set pisos que han quedat afectats pels llançaments de panots. “Ens van llançar panots sencers contra els vidres. I ho havien de fer amb força, perquè hi ha una distància notable des del carrer Segura, que és des d’on ho van fer”, comenta el veí. Tot apunta que, com descrivia l’afectat, els llançaments es van fer des d’un carrer elevat de la falda de Montjuïc que permetia tirar les pedres cap a baix.

Una altra finestra trencada pel mateix acte vandàlic / Albert Torras
Una altra finestra trencada pel mateix acte vandàlic / Cedida

Un dels veïns ja ha tramitat una denúncia oficialment i els Mossos d’Esquadra s’han desplaçat a la zona per fer algunes fotografies de les cases afectades. La resta estan acabant de debatre si és més adequat tramitar una denúncia col·lectiva o si, per contra, caldrà fer-ho individualment.

Els panots trencats després de ser llançats / Cedida
Els panots trencats després de ser llançats / Cedida

Els pisos als que els va tocar el rebre es reparteixen en diverses finques. Una d’elles, la del número 324 del carrer la Mare de Déu de Port, és la que ha acumulat més desperfectes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: :( a juny 25, 2021 | 18:25
    :( juny 25, 2021 | 18:25
    Oh! benvinguts, passeu passeu .......
  2. Icona del comentari de: Fran BCN a juny 25, 2021 | 18:43
    Fran BCN juny 25, 2021 | 18:43
    A BCN només ronda purria i xusma
  3. Icona del comentari de: Clara a juny 25, 2021 | 18:48
    Clara juny 25, 2021 | 18:48
    Primer l'administració Colau facilita el manual de l'okupa. Un cop pervertida la legalitat qualsevol salvatjada és possible.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa