Veïns denuncien a Facebook un atac nocturn a una desena de motos

Els vehicles, aparcats al mateix carrer i a un altre de molt proper, tenen talls al seient

Onze motos amb el seient tallat en una sola nit. Els veïns de Sant Martí de Provençals, al districte de Sant Martí, han denunciat a través de Facebook un atac nocturn a diversos vehicles. La majoria de les motos estaven aparcades a la vorera del carrer doctor Zamenhof, i alguna estava al carrer Menorca, tal com ha explicat l’usuari que ha difós les imatges, Luis Rodríguez. 

El seient d'una moto tallat / Luis Rodríguez

El seient d’una moto tallat / Luis Rodríguez

Als comentaris de les 11 imatges que ha compartit a Facebook altres veïns denuncien que no és la primera vegada que passa. “Ja és el tercer cop perquè al carrer Huelva ja s’ha fet en dues ocasions”, detalla Aura Carrasco. 

Una altra de les motos tallades aquesta nit a Sant Martí de Provençals / Luis Rodríguez

Una altra de les motos tallades aquesta nit a Sant Martí de Provençals / Luis Rodríguez

Ara per ara es desconeix qui ha estat l’autor o l’autora dels talls o els motius que l’han portat a fer-ho. Consultats pel TOT Barcelona, fonts dels Mossos d’Esquadra expliquen que no tenen constància de cap denúncia ni de cap actuació relacionada amb aquests atacs de la passada matinada. 

Alguns veïns especulen i pensen que la persona responsable dels actes vandàlics pot voler queixar-se perquè les motos estan estacionades a la vorera. 

Tall a una moto aparcada a la vorera / Luis Rodríguez

Tall a una moto aparcada a la vorera / Luis Rodríguez

 

Comentaris

    Vianant 24/01/2020 8:51 am
    L'ocupació de les voreres per part de les motos (tant aparcades com circulant) és escandalosa a molts carrers de la ciutat. És clar que el sabotatge no és cap solució, per això caldria que l'ajuntament hi fes alguna cosa. A BCN hi ha massa motos, moltes de les quals envaeixen sistemàticament el (ja molt minvat) espai dels vianants. Per no parlar de la contaminació, soroll i accidents que provoquen. Colau i companyia, poseu-vos les piles!

Nou comentari