Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Vall d’Hebron restringeix les visites a pacients per l’empitjorament de la pandèmia
  • CA

L’Hospital Vall d’Hebron restringirà des d’aquest dimecres les visites als seus pacients, tornant a la fase 1 del ‘Pla normatiu per a acompanyants’. A causa de l’empitjorament de la situació epidemiològica a Catalunya, els pacients hospitalitzats per causes no covid podran rebre la visita d’un acompanyant durant dos torns de visita d’una hora cadascun (13.30-14.30 i 18.30-19.30). El mateix s’aplicarà als pacients de les unitats de curta estada d’urgències (UCEU). També es limitarà a un acompanyant per persona a Urgències mentre que a les unitats de cures intensives (UCI) s’acceptarà un acompanyant tres dies a la setmana, de 15 a 16 hores. En canvi, no s’autoritzaran visites a Consultes Externes, gabinets diagnòstics i Hospital de Dia.

En el cas d’intervencions quirúrgiques, únicament quedarà autoritzada l’entrada d’un acompanyant fins a la Unitat d’Admissions i les famílies seran informades telefònicament. Si és una intervenció per cirurgia major ambulatòria el pacient podrà ser acompanyat per una persona.

Els pacients que no poden rebre visites ni ser acompanyats són els positius per covid-19, ja sigui en cas d’hospitalització o d’urgències. En aquests casos s’informarà a la família de l’evolució per telèfon i s’oferirà fer videotrucades.

Excepcions

Tot i les restriccions, l’hospital mantindrà en tots els casos algunes excepcions i permetrà un acompanyant si es tracta de pacients pediàtrics, part o persones amb situacions especials, com ara discapacitat o dependència.

En el cas de procés de final de vida, s’autoritzen dos acompanyants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa