L’Open Arms posa rumb a Barcelona per “posar-se a punt” pel 2019

El vaixell Open Arms ha posat rumba cap a Barcelona per “posar-se a punt” pel 2019 després de desembarcar 300 immigrants al port d’Algecires (Cadis). L’última missió de l’any ha estat una de les més complicades, segons el director de l’ONG, Oscar Camps.

El més de 300 immigrants desembarcats han arribat al port gadità de Crinavis després de set dies a alta mar. “L’únic port disponible era el que estava més lluny de tot el Mediterrani i han navegat 1.100 milles en ple hivern a la coberta d’una vaixell”, va criticar aquest divendres Camps.

“Hem hagut de fer miracles per poder fer-los arribar mantes, medicaments i menjar”, va dir el director d’Open Arms. Un cop estigui tot a punt, el vaixell tornarà a endinsar la proa al mar per anar buscar més persones que necessitin la seva ajuda.

 

Nou comentari

Més notícies

Viure a Nou Barris també es posa impossible

És el districte on els pisos de segona mà han crescut més i el tercer pel que fa als lloguers, només superat per Ciutat Vella i Sant Andreu

La Casa de Cadis acull famílies sense sostre i acusa Colau de girar-los l’esquena

Colau delega la gestió d'aquest immoble a les regidories d'Habitatge i de districte, però aquestes asseguren que no tenen res a fer perquè el local "no és propietat de l'Ajuntament"