Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Uns vianants troben un home mort a ple dia en un carrer de Sants
  • CA

Un home ha aparegut mort aquest dimecres al voltant de les 12h del migdia al carrer Joan Güell de Sants, a prop de la plaça del Centre i a tocar del barri de les Corts. Uns vianants l’han trobat estès a terra en ple dia i han advertit la policia que hi havia una persona en una situació molt dolenta a la via pública, ja que inicialment no estaven segurs si estava mort o no.

Els Mossos d’Esquadra hi han anat a comprovar la situació, i el SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) només ha pogut confirmar que, efectivament, la persona estava morta, ja no s’hi podia fer res. Els metges han certificat la defunció i la funerària s’ha endut el cadàver un cop ho ha autoritzat la comitiva judicial del jutjat de guàrdia.

Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, es tracta d’una persona sense sostre de 56 anys i amb un problema d’addicció a les drogues. Les causes exactes de la mort es desconeixen fins que es faci l’autòpsia, però els indicis apunten a una mort natural. S’ha descartat que es tracti d’un homicidi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa