Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una testimoni detalla com el policia va estomacar Jordi Borràs
  • CA

“El va posar de genolls a terra i li va començar a propinar cops de puny, sembla com si li fes cops de martell”. Així ha explicat l’agressió que va patir el fotoperiodista Jordi Borràs per part d’un inspector del Cos Nacional de Policia, el passat 17 de juliol al centre de Barcelona. 

La testimoni, una docent veïna de la zona dels fets, ha descrit fil per randa l’agressió de manera, segons fonts del cas, “contundent”. De fet, fins i tot s’ha sentit malament perquè un cop va passar tot no li va demanar al fotoperiodista com es trobava dels cops. La testimoni ha detallat com el policia el va agredir, el va reduir i el va estomacar a cops de puny i de genoll, que feia impossible que Borràs es poguès protegir o defensar. 

A més, aquest matí també han declarat dos testimonis més. Un dels Mossos que va socórrer el fotoperiodista que no ha aportat cap més detall més enllà que no va poder enxampar l’agressor. I un altre agent del CNP que havia dinat amb l’agressor i que ha negat que amb ell hagués begut més d’una copa durant el dinar.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa