Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una persecució de pel·lícula per Barcelona acaba en xoc contra un vehicle dels Mossos
  • CA

Com si fos l’escena principal d’una pel·lícula d’acció, un conductor begut va protagonitzar ahir una persecució policial per Barcelona, arribant a circular en contra direcció i encastant-se, finalment, contra un cotxe patrulla dels Mossos d’Esquadra. Els fets van passar a les nou de la nit, pels carrers de l’Eixample i Sant Martí. L’home, detingut per la Guàrdia Urbana, està sent investigat pels delictes de conducció temerària, danys i atemptat contra l’autoritat, tal com va avançar la cadena SER Catalunya i han confirmat fonts policials a aquest diari. A més, va superar la taxa d’alcoholèmia permesa quan la policia barcelonina li va fer la prova.

Tot va començar quan una patrulla dels Mossos es va trobar que, al carrer Aragó, un vehicle feia esses. Era un vehicle d’alta gamma, un Porsche Cayenne. Quan li van fer entendre que s’aturés, el cotxe va fer-se el suec i va continuar la marxa. I així va començar l’enrenou.

Com més passaven els minuts més patrulles policials s’unien a la persecució. Cada vegada, alhora, l’home conduïa de manera més temerària. Va circular en direcció prohibida a tota velocitat per diversos carrers, entre els quals el de Bilbao, al Poblenou, informen testimonis dels fets.

I quan ja tenia tot un reguitzell de sirenes intentant interrompre la seva escapada pel·liculera, la fi de l’aventura li va arribar a la cruïlla entre els carrers de Llull i Provençals, al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim. Abans d’aconseguir-lo frenar, però, el conductor temerari va xocar contra un cotxe dels Mossos d’Esquadra que participava en el dispositiu per intentar aturar la fugida, juntament amb la Guàrdia Urbana.

Immediatament després dels fets la policia barcelonina va sotmetre el conductor a la prova d’alcoholèmia i es va certificar que l’individu anava begut. Així, se li han acabat atribuint els delictes de conducció temerària, danys i atemptat contra l’autoritat, per embestir la patrulla policial.

Finalment, malgrat l’espectacularitat del succés i la perillositat de la conducció, no s’ha hagut de lamentar cap víctima, ni entre la ciutadania ni entre els cossos de seguretat. El conductor també en va sortir il·lès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa