Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Dos atracadors disfressats amb perruques assalten un banc d’Hostafrancs i s’enduen 45.000 euros
  • CA

Dos atracadors que semblaven tenir entre 65 i 70 anys han assaltat aquest dilluns al migdia, cap a les 14.10 hores, una oficina del banc Kutxabank a Hostafrancs i han robat uns 45.000 euros. Segons fonts policials, els dos lladres anaven armats amb pistoles semiautomàtiques i han marxat sense ser identificats. Per evitar ser reconeguts, han comés el robatori disfressats amb perruques. Un dels atracadors, a més, portava una jaqueta taronja amb el logotip de l’empresa de missatgeria DHL. L’altre, anava vestit amb roba fosca i portava ulleres de sol.

El delicte l’han dut a terme al carrer Mir Geribert 1, a tocar de plaça Espanya. Sense clients a l’oficina, els lladres han amenaçat i lligat amb brides dues de les treballadors de l’entitat bancària i les han tancat a un despatx, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. La tercera treballadora ha sigut obligada a obrir les dues caixes fortes de la sucursal, que té un mecanisme retardant de 10 minuts: un recurs que ha sigut inútil perquè mentre ha durat l’assalt no han pogut avisar la policia.

Un cop han tingut els diners, els dos assaltants han lligat la tercera treballadora, com havien fet amb les dues primeres, les han deixat totes tres tancades en un despatx. Per aquest motiu, cap de les treballadors ha pogut veure en quina direcció han fugit o si han utilitzat cap vehicle. Fonts policials mantenen que serà important repassar les imatges de les càmeres de videovigilància per veure si aporten noves dades.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa