Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una parella de 17 i 19 anys roba i apallissa un usuari del metro
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella per robar i agredir amb arma blanca un usuari del metro de Barcelona. Els fets van tenir lloc cap a les 17 hores del 31 de gener a l’interior de l’estació Carmel de la L5, quan la víctima accedia al metro després de validar el seu passatge. Va ser en aquell moment quan un noi i una noia van aprofitar per entrar també sense pagar. L’home els ho va recriminar i es va iniciar una discussió. Els dos joves van donar diverses empentes a la víctima, provocant que li caigués la cartera. L’home els va requerir que li tornessin però el jove el va agredir amb un petit objecte punxant causant-li diverses ferides. Els detinguts van fer compres a internet per valor de mil euros amb la targeta bancària sostreta.

Els detinguts són un noi de 19 anys i una noia de 17 anys. Després de l’agressió, la víctima es va refugiar a l’ascensor però els agressors també hi van accedir. Allà novament van agredir-lo amb cops i empentes i un cop van arribar a les andanes van sortir i van marxar del lloc. L’home va retornar al vestíbul i des d’allà va demanar ajuda. Posteriorment va ser traslladat a un centre hospitalari per ser atès de les ferides patides. El mateix dia va ser donat d’alta i l’endemà va denunciar els fets.

Tot i que immediatament es van activar diverses patrulles de Mossos i agents de seguretat privada del metro, la detenció no s’ha produït fins aquest dimarts al matí. Els investigadors van iniciar una investigació el mateix dia de l’agressió per identificar i localitzar els autors dels fets. Les gestions que s’han fet han permès els Mossos saber quines eren les dues persones i aquest dimarts els agents els han detingut i traslladat a dependències policials. Durant els propers dies passaran a disposició judicial.

Un dels detinguts, el major d’edat, té quatre antecedents per robatoris violents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa