Una parella de 17 i 19 anys roba i apallissa un usuari del metro

Els Mossos d'Esquadra detenen els joves aquest matí acusats de ferir la víctima amb un objecte punxant

Els Mossos d’Esquadra han detingut una parella per robar i agredir amb arma blanca un usuari del metro de Barcelona. Els fets van tenir lloc cap a les 17 hores del 31 de gener a l’interior de l’estació Carmel de la L5, quan la víctima accedia al metro després de validar el seu passatge. Va ser en aquell moment quan un noi i una noia van aprofitar per entrar també sense pagar. L’home els ho va recriminar i es va iniciar una discussió. Els dos joves van donar diverses empentes a la víctima, provocant que li caigués la cartera. L’home els va requerir que li tornessin però el jove el va agredir amb un petit objecte punxant causant-li diverses ferides. Els detinguts van fer compres a internet per valor de mil euros amb la targeta bancària sostreta.

Els detinguts són un noi de 19 anys i una noia de 17 anys. Després de l’agressió, la víctima es va refugiar a l’ascensor però els agressors també hi van accedir. Allà novament van agredir-lo amb cops i empentes i un cop van arribar a les andanes van sortir i van marxar del lloc. L’home va retornar al vestíbul i des d’allà va demanar ajuda. Posteriorment va ser traslladat a un centre hospitalari per ser atès de les ferides patides. El mateix dia va ser donat d’alta i l’endemà va denunciar els fets.

Tot i que immediatament es van activar diverses patrulles de Mossos i agents de seguretat privada del metro, la detenció no s’ha produït fins aquest dimarts al matí. Els investigadors van iniciar una investigació el mateix dia de l’agressió per identificar i localitzar els autors dels fets. Les gestions que s’han fet han permès els Mossos saber quines eren les dues persones i aquest dimarts els agents els han detingut i traslladat a dependències policials. Durant els propers dies passaran a disposició judicial.

Un dels detinguts, el major d’edat, té quatre antecedents per robatoris violents.

Nou comentari