Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una exmonitora denuncia l’esplai on treballava i dos excompanys per abusos sexuals
  • CA

Un cas de presumptes abusos sexuals sacseja un esplai de Barcelona. Es tracta del Kasperle, situat al barri del Camp de l’Arpa del Clot (Sant Martí), on una exmonitora ha denunciat que va patir durant anys assetjament i abusos sexuals per part d’alguns companys. La jove ha presentat una denúncia contra l’esplai i contra dos excompanys pels fets, ocorreguts fa “14 anys”, segons ha detallat el Kasperle a través d’Instagram.

La víctima dels abusos ha acudit a betevé per relatar la seva història. “M’agafaven el mòbil i es feien fotos als seus genitals”, explica en declaracions a la televisió municipal. “Estava totalment normalitzat”, critica abans de recordar com un monitor i un amic seu la van immobilitzar per fer-li tocaments. I, finalment, recrea un episodi que l’ha portat a denunciar també l’esplai i no només els dos excompanys: “Em van rodejar i em van obligar a treure’m la roba, i la resta de monitors miraven”.

La jove admet que pateix un trastorn per estrès posttraumàtic i que ha tingut problemes per dormir i flashbacks del que va viure. Els fets que ara denuncia es remunten al tram comprès entre 2006 i 2009, i reconeix que ha trigat “sis anys” a explicar-ho pel patiment que li produïa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa