Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una dona truca a la policia per un grup de gent sense mascareta i acaba un avís de denúncia
  • CA

Tot li va sortir del revés, aquest dilluns, a una veïna del barri del Carmel. En pocs minuts va passar d’aixecar el telèfon per denunciar la presència d’un grup d’unes 30 persones sense mascaretes i manifestant-se al carrer, segons explicava, a enfrontar-se als Mossos d’Esquadra perquè no es volia identificar. Finalment va acabar amb els agents advertint-li que la denunciarien per desobediència, assegura la dona. A més, quan la patrulla va arribar, el grup ja no hi era i ni tan sols va poder veure si es prenia cap mesura contra la presumpta manifestació. El seu primer intent de fer de policia de balcó li va sortir girat del tot.

La indignació ha fet que fos la mateixa veïna qui ho expliqués l’endemà a les xarxes socials. Segons apunta, tot va començar quan va trucar a la policia per avisar d’una concentració sorollosa que, a més, infringiria les normes sanitàries. La seva sorpresa, però, va ser quan els agents dels Mossos d’Esquadra que van arribar al lloc li van demanar que s’identifiqués –com es fa de manera habitual davant qualsevol avís– amb el seu DNI.

Ella, que ja estava enfadada perquè al seu parer havien trigat massa, s’hi va negar i els va escridassar, segons expliquen fonts policials. Trobava un ultratge que li reclamessin documentació a ella en comptes de perseguir la presumpta marxa on no es respectaven les mesures sanitàries. La situació va seguir pujant de to fins que, finalment, els agents van decidir advertir amb sancionar la dona.

Aquest cas anecdòtic mostra una derivada dels avisos ciutadans per comportaments que no s’ajusten a les mesures anticovid: qui dona l’avís ha d’estar preparat perquè l’identifiquin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa