Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una concentració negacionista de la Covid-19 acaba amb una vintena de denunciats per no dur mascareta

Barcelona no podia ser menys que Madrid i avui ha tingut la seva particular mostra de negacionisme del coronavirus al carrer. Ha estat a tocar de la plaça de la Catedral, on “entre 20 i 30 persones” segons la Guàrdia Urbana s’han aplegat per negar l’existència de la Covid-19. El principal incident, però, ha estat que la majoria no duien les mascaretes posades. Després de ser advertits i requerits de manera reiterada perquè es posessin la mascareta, la policia barcelonina ha començat a denunciar els participants a un acte que, a més, no havia estat comunicat oficialment.

Així doncs, s’han tramitat un total de “19 denúncies per desobediència, 1 per manca de respecte a l’autoritat, 4 per no posar-se la mascareta” i 3 més perquè tot i dur la mascareta, la portaven “mal posada”, ha informat l’Ajuntament de Barcelona a aquest diari.

La periodista d’ETB Olatz Simón ha informat a Twitter de la concentració i ha il·lustrat com es corejaven crits de “llibertat” i com el principal portaveu de la protesta exclamava: “estic fart de donar la cara per la llibertat”.

Els fets han passat la mateixa setmana que el president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanar fer “un esforç molt superior” per fer baixar els casos d’infectats els pròxims dies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa