Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una botiga de Barcelona rep la visita inesperada d’una estrella del cinema

L’actor nord-americà i guanyador de 7 premis Oscar ha visitat la centenària botiga ‘El rei de la Màgia”, situada al carrer de la Princesa a Barcelona. L’actor va gaudir d’un espectacle privat a càrrec de Pere Refart, que aquest estiu ha estat guardonat com el segon millor il·lusionista de prop del món.

Des de la botiga no sabien res. De fet, no ho van saber fins mitja hora abans. “L’empresa que li organitzava el viatge ens va trucar per demanar-nos un espectacle privat”, ha dit el propietari de la botiga a Betevé.

Di Caprio, amant de la màgia

Tot sembla apuntar que Di Caprio és un amantt de la màgia i l’il·lusionisme. Per això ha aprofitat les seves vacances a la ciutat per visitar la botiga especialitzada des de l’any 1881. Segons els propietaris, “va mostrar molt interès a conèixer la història de la botiga perquè és la més antiga del món i s’hi va fer unes quantes fotos“.

Espectacle privat de Pere Rafart

El mag que es va encarregar de fer gaudir l’actor és Pere Rafart, considerat un dels millors mags del món. Aquest estiu, sense anar més lluny, es va alçar a la segona posició en el Campionat Mundial de Màgia de la Federació Internacional de Societat Màgiques.

El mag va anunciar al seu compte d’Instagram la notícia, assegurant que “eia temps que no em ficava nerviós en una actuació”. I ha afegit un dels moments de la conversa: “El vaig saludar dient: Hi Leo how are you bro? -Els amics li diem Leo-” ha comentat Rafart a les seves xarxes socials.

La trajectòria d’aquest mac no és, però, poc extensa. Tot i la seva joventut i haver descobert la seva vocació sent ja adult, Rafart va aconseguir també una segona posició en aquest mateix mundial just abans de la pandèmia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rafael Dalmau a octubre 25, 2022 | 16:04
    Rafael Dalmau octubre 25, 2022 | 16:04
    Leonardo DiCaprio no ha guanyat 7 premia, únicament n'ha guanyat 1

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa