Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una baralla entre companys de pis acaba en ganivetades i crits de socors a un balcó de Gràcia
  • CA

Dos homes han estat ferits avui a la Vila de Gràcia, segons ha avançat el diari L’Independent de Gràcia i ha confirmat aquest diari a través de fonts policials. Segons el relat policial, una baralla per motius de convivència ha causat un incident que s’està investigant i pel qual s’ha identificat les dues persones implicades. Els fets han ocorregut passades les 11 del matí a la primera planta del número 21 del carrer Sant Pere Màrtir, prop de l’encreuament amb el carrer Goya i la plaça de la Vila. A conseqüència de l’enfrontament, un ha quedat ferit en estat greu i ha estat traslladat a l’Hospital de Sant Pau i l’altre, menys greu, a l’Hospital Clínic.

Segons ha explicat l’Antònia, veïna que ha estat testimoni dels fets, al TOT Barcelona, un home ha aparegut al balcó que dona a la façana del carrer despullat, ple de sang per ferides als braços i cridant “assassí, em vol matar”. Des que l’individu ha iniciat la crida des de la balconada, no ha aparegut cap altra persona. En aquell mateix moment, diversos veïns han trucat a la policia.

En aparèixer les ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), s’ha intentat calmar la víctima des del carrer i, quan els Mossos d’Esquadra li han demanat si reconeixia a una persona que tenien retinguda com el seu atacant, l’home del balcó ha respost afirmativament, relata l’Antònia. Detall que han confirmat després les fonts policials, tot apuntant que han identificat els protagonistes de la baralla.

La veïna també destaca que l’edifici on ha succeït l’incident és una finca on hi ha un gran flux de residents que canvia freqüentment. “Però mai hem tingut problemes d’aldarulls”, recalca. 

A hores d’ara els Mossos apunten que hi ha una investigació oberta sobre el cas i que se n’estan investigant les causes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa