Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ‘skate park’ de 24 hores per al barri de la Marina de Port

El barri de la Marina del Port, al districte de Sants-Montjuïc, tindrà a partir d’aquest estiu un ‘skate park’ que estarà obert i utilitzable les 24 hores del dia, ja que a la zona – l’esplanada de la plaça del Moviment Obrer, entre el carrer del Foc i el passeig de la Zona Franca– no hi ha veïns que els pugui molestar el soroll.

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que aquest dilluns comencen les obres i que duraran cinc mesos, de manera que es preveu que s’acabin a finals de juliol i que arribi temps perquè es faci servir ja durant la segona part de l’estiu.

Es tracta, segons fonts municipals, d’una reivindicació veïnal que s’ha inclòs al Pla de Barris i que “s’ha consensuat de forma col·laborativa amb veïnat i el teixit associatiu”. El pressupost del projecte és de 1.011.622 euros.

Hi haurà una zona de pràctica avançada i una d’iniciació, a més d’una àrea de descans. També es col·locarà una pèrgola per fer ombra durant el dia i il·luminació per a les hores sense llum natural. També hi haurà noves àrees d’enjardinament, amb peces de formigó que faran de bancs a part de fer de límit de la zona verda. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa