Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un nou detingut en relació amb l’operació contra el tràfic d’heroïna a Nou Barris
  • CA

L’operació contra el tràfic d’heroïna des de Nou Barris ha tingut una segona part. Ahir els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van detenir una altra persona per tràfic de drogues, que se suma als onze detinguts amb què va acabar el dispositiu de dimecres amb cinc escorcolls a Barcelona i altres a Hospitalet, Sant Adrià de Besòs i Cerdanyola. Una de les entrades a Barcelona el dimecres va ser a Via Júlia número 115. 

Ahir es van fer sis entrades a locals i espais públics en què es contribuïa a la distribució de droga des dels barris de Verdum i Roquetes, a Nou Barris. El balanç total va ser de 52 identificats, la qual cosa suposa que la policia els ha denunciat per implicació en el tràfic de drogues. Es van decomissar estupefaents, armes i diners. També es van posar cinc denúncies per temes aliens a les drogues, quatre d’elles de caràcter administratiu i una per defraudació de fluid elèctric, segons ha informat la Guàrdia Urbana a través de Twitter. 

La pressió policial als narcopisos establerts a Ciutat Vella ha fet que, mica en mica, els traficants hagin buscat altres emplaçaments per dirigir les operacions. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa