Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un nadó de 15 mesos, ingressat al Vall d’Hebron per presumptes maltractaments
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dimarts un home a Lleida per presumpte maltractament al nadó de 15 mesos de la seva parella, segons ha informat la policia catalana. El bebè va ser derivat posteriorment a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on va ser atès pels facultatius.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat que el jutjat de guàrdia de Lleida ha acordat presó provisional per l’home, veí de Lleida de 38 anys, a qui acusa d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa. La mare, per la seva banda, està en llibertat acusada d’encobrir la seva parella.

La detenció es va produir després que la mare portés al menor a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova i els metges, en tenir sospites, activessin el protocol per maltractament infantil.

El nadó està sota la protecció de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (Dgaia), ha informat la Conselleria de Treball, Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat. Segons els Mossos d’Esquadra, l’arrestat, , passarà aquest divendres a la disposició del jutjat de guàrdia d’aquesta ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa