Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Uns jardins malmesos durant un temporal, pendents de reparar des del 2018

Un temporal a finals del 2018 va provocar una esllavissada que va malmetre un mur dels Jardins de Laribal, a la muntanya de Montjuïc. Des de llavors, i malgrat que han passat més de dos anys i mig, l’Ajuntament de Barcelona encara no ha reparat els desperfectes, segons ha denunciat en diverses ocasions el compte BcnSingular a Twitter.

Pocs dies després de la primera denúncia, operaris de l’Ajuntament van precintar la zona de l’esllavissada, però han passat els mesos i, segons explica el mateix usuari, l’únic canvi que hi ha hagut és el tipus tanques de protecció que eviten que la gent hi passi per sobre. Res més. El gener del 2019 el Districte de Sant-Montjuïc va explicar la incidència estava registrada, però que per organitzar l’operatiu per refer el mur s’havia de “subcontractar específicament en tractar-se d’una obra amb pedra seca en uns jardins de caràcter patrimonial”.

Van passar els mesos i el maig del mateix any BcnSingular va tornar a passar pels jardins i va tornar a denunciar l’abandonament del mur. El districte es va defensar recordant que “no es pot reconstruir de qualsevol manera” i que calia un “projecte estructural” pel qual ja havien demanat pressupost a tres arquitectes, però estaven pendents de rebre’n l’últim.  

Un conseller portaveu d’ERC al districte de Sants-Montjuïc, Pepe Pérez, ha criticat l’Ajuntament pel retard en la reparació dels desperfectes i s’ha preguntat si cal “esperar dos anys més” o que es produeixi “un accident” per reparar el mur dels jardins. Els republicans han entrat un prec per demanar al districte que prengui “urgentment” les mesures necessàries per “reparar el mur, netejar l’entorn i evitar així qualsevol dany material o personal”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: amb comu no podem a juny 02, 2021 | 12:50
    amb comu no podem juny 02, 2021 | 12:50
    és que la pasta que hi estava destinada, la frau kolau, la va destinar a augmentar-se el sou

Nou comentari

Comparteix