Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un motorista ferit en un xoc contra un bus al carril ‘contra direcció’ de Travessera de Gràcia
  • CA

Un accident de trànsit ha deixat ferit un motorista aquest divendres al barri de Sant Gervasi. Un autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha xocat contra una motocicleta al voltant de dos quarts d’una del migdia, a la cruïlla de Travessera de Gràcia amb Muntaner. El ferit ha estat atès pel SEM i la causa exacta del xoc està sent investigada per la policia local.

Els fets els ha donat a conèixer en una piulada el PP de Sarrià-Sant Gervasi i els ha confirmat al TOT Barcelona la Guàrdia Urbana. Es tracta d’una de les interseccions del controvertit carril bus ‘contra direcció’ de la travessera: els autobusos tenen un carril reservat, en direcció contrària a la resta del trànsit, al tram comprès entre Balmes i Santaló.

Són només 4 illes de cases i estalvien molt de temps de trajecte a les línies de bus 27 i D40, a més de descongestionar el carril bus de la Diagonal. No obstant, genera una forta animadversió entre part dels veïns, que veuen perillós tenir aquest carril singular –estrenat el 2017– al costat de 3 carrils normals perquè obliga als conductors que s’incorporen a la travessera a conèixer el cas i mirar als dos costats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa