Un lladre es llança a l’aigua i intenta fugir nedant després d’un robatori al Maremagnum

L'home de l'escapada èpica va ser finalment arrestat quan travessava la ronda Litoral

La Policia Portuària de Barcelona va viure una situació surrealista el dilluns passat, després d’enxampar dos lladres que intentaven robar a l’entorn del Maremagnum. Segons ha informat el Port en un comunicat, un dels implicats en el robatori va intentar fugir llançant-se a l’aigua. De fet, va arribar a creuar el port nedant. Tanmateix, quan va sortir del mar a l’altura del moll de Bosch i Alsina i va seguir l’escapada per la ronda Litoral, l’aventura se li va acabar. Els policies van aturar el trànsit i van acabar detenint-lo.

Tot va començar quan la seguretat privada del centre comercial va avisar que hi havia dos pispes actuant a la zona. Volien endur-se tres caixes que un transportista intentava fer arribar a un establiment. En ple furt, però, els lladres van ser enxampats.

Un d’ells va desfer-se de les dues caixes immediatament, però li va servir de poc. Els agents disposats al lloc el van detenir a la rambla del Mar, precisa el comunicat. Mentrestant, el company de robatori va optar per la via marítima i va provar l’escapada èpica.

Finalment, però, tots dos van acabar sent traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra per després passar a disposició judicial.

Comentaris

    FRANK DUBÉ 18/03/2021 4:06 pm
    Tranquils. Ja deuen estar en LIBERTAD CON CARGOS. Apa nois!! Tornem-hi que no ha estat res.

Nou comentari