Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un incendi crema diverses motos a la Salut
  • CA

Un incendi ha cremat un contenidor i diverses motos a la cruïlla del carrer Mare de Déu del Coll amb el passatge de García i Robles, al barri de la Salut. El foc ha començat al voltant de les 6.30 d’aquest matí en un contenidor i s’ha estès ràpidament cap a les motos que hi havia aparcades al costat, segons han explicat al TOT Barcelona fonts municipals.

Una patrulla de la Guàrdia Urbana s’ha desplaçat fins al lloc dels fets per investigar el succés, ja que el foc també ha afectat la façana de l’edifici que dona als números 60-64 de Mare de Déu del Coll. Poc després operaris dels serveis de neteja han substituït el contenidor cremat i ha retirat les motos calcinades.

Operaris del servei de neteja reposen el contenidor cremat / TOT Barcelona

De moment no se saben les causes de l’incendi i fonts de la policia barcelonina han explicat que fins que no s’avanci més en la investigació no es podrà determinar el seu origen. Testimonis del foc han explicat a aquest diari que sospiten que es tracti d’un incendi intencionat.  

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cal un canvi a juliol 21, 2021 | 13:08
    Cal un canvi juliol 21, 2021 | 13:08
    Ja seria hora que es prohibeixin les motos de combustió interna (en aquest cas també externa), i s'aposti fermament per les elèctriques, que funcionen moltíssim millor i no fan soroll.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa