Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un incendi arrasa un antic assentament de barraques a prop de Glòries
  • CA

Un incendi ha arrasat un antic assentament de barraques a prop de Glòries. Segons han confirmat fonts municipals al TOT Barcelona, el foc es va declarar la nit de divendres a dissabte, poc després de la 1.30 de la matinada. L’incendi, del qual es desconeixen les causes, va afectar una nau abandonada que hi ha a un solar del carrer Dos de Maig, a tocar de la clariana de Glòries. Els serveis d’emergència no van trobar ningú quan van respondre a l’avís.

Els serveis d’emergència no van trobar ningú quan van arribar a l’assentament / MMP

Segons han explicat veïns del barri, l’assentament feia mesos que havia quedat desocupat i estava abandonat, però en les últimes setmanes hi havien detectat certa activitat, tot i que no està clar si hi havia persones vivint-hi de nou. L’Ajuntament no té constància que hi hagués nous ocupants. El solar, que ha quedat arrasat, es troba actualment acordonat amb tanques per evitar que hi pugui entrar gent.

L’Ajuntament no té constància que s’hagués reocupat el solar / MMP

L’assentament va aparèixer al radar dels serveis socials i de la Guàrdia Urbana el 2017, quan veïns de la zona van denunciar que els residents es dedicaven a vendre droga a menors. La Guàrdia Urbana va detenir 10 persones a finals d’aquell any després d’escorcollar les barraques i trobar-hi marihuana i haixix, tot i que sempre van defensar que eren ferrovellers que es guanyaven la vida recollint deixalles per la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa