Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un homenatge espontani congrega desenes de persones al portal on van matar un veí
  • CA

Desenes de persones amb espelmes i flors s’han concentrat avui davant del número 25 del carrer Telègraf per retre homenatge al veí mort ahir quan es va resistir a un robatori a l’interior del seu propi edifici. Avui, els veïns no s’han pogut estar casa davant la frustració per la tragèdia i han volgut honorar una persona molt coneguda a la zona. Va arribar fa uns 26 anys i va obrir “el primer basar del barri”, deien avui alguns veïns. Durant l’homenatge veïnal, han aparegut els fills i la dona del veí assassinat, i entre llàgrimes, han agraït amb reverències i aplaudiments la concentració.

Tot i que la forma en què es dirigien a l’home variava per la barrera llingüística (alguns li deien Ling i altres, fins i tot Juan) l’home es deia Wei-Ming. Tenia 50 anys. I juntament amb la seva dona, era el gerent del basar Europa, que també ha acabat ple de roses, espelmes i homenatges a la seva persona.

Entitats comercials i de veïns, com l’AVV Joan Maragall-Guinardó, han convocat altres homenatges al veí mort. Tant demà com dilluns, de fet, hi ha concentracions previstes a la seva botiga.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pau B. a febrer 07, 2021 | 12:12
    Pau B. febrer 07, 2021 | 12:12
    LA AAVV veinal? La mateixa que li baila el aigüia a la alcaldeSSa? Marre meva, quins hipòcritas…

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa