Un petit foc, encara que no deixi ni ferits ni grans pèrdues econòmiques, pot ser un punt d’inflexió tràgic quan les condicions de vida ja són límit. Un home sense sostre ha perdut les poques pertinences que tenia, tot el seu món, en un foc de poc abast aquest divendres a la tarda. Enmig del brogit mediàtic per l’encadenament de tres nits seguides d’aldarulls a Barcelona, aquesta petita història recorda que la ciutat també és l’escenari de moltes altres pèrdues invisibles.

El cas l’ha donat a conèixer la periodista Andrea Villoria de la Cadena Ser, emissora situada justament al costat d’on dormia l’home, sota una bastida del Passeig de Gràcia tocant a plaça Catalunya. Fonts municipals han confirmat el succés al TOT Barcelona i detallen que el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) s’ha fet càrrec de la seva atenció social.

Es desconeixen per ara les causes del foc, que ha cremat un carretó, fustes i mantes amb les que s’havia creat el seu particular refugi contra el fred. Es tracta d’un home de mitjana edat i origen búlgar, que no ha resultat ferit, indica la Ser.

Com ha pogut, la víctima ha explicat als agents de la Guàrdia Urbana que l’han assistit que l’incendi li havia destruït el passaport i les ulleres. Se’ls ha posat a plorar perquè ho havia perdut absolutament tot. Una brigada municipal ha recollit ja els objectes calcinats que

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa