Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un home de 60 anys, el piròman dels contenidors de Barcelona i l’Hospitalet
  • CA

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir la tarda d’aquest dimecres un home de 60 anys per presumptament cremar una dotzena de contenidors a Barcelona i a L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). En un comunicat aquest dijous, l’ajuntament barceloní ha explicat que, en un primer moment, els agents van detectar sis contenidors cremats en la Gran Via de les Corts Catalans, a l’altura del barri d’Hostafrancs, per la qual cosa van sospitar que podien ser provocats.

Paral·lelament, una patrulla no uniformada va identificar a un home amb actitud nerviosa que es trobava enfront d’un contenidor que s’estava cremant. Posteriorment es va saber que a L’Hospitalet de Llobregat també havien cremat diferents contenidors, i les descripcions dels testimonis coincidien amb la persona identificada pels agents de paisà a Barcelona.

Els agents van buscar l’home, al qual van localitzar quan intentava cremar un altre contenidor en el número 14 de la carretera del Prat, i van procedir a la seva detenció per un presumpte delicte de mal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa