Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Agressió amb pals i fugida amb metro
  • CA

“Ambulància, ambulància!”. Uns crits i uns cops van sobressaltar ahir pocs minuts abans de les 23 hores els veïns del barri de Vilapicina i la Torre Llobeta, al districte de Nou Barris. Eren les 22.50 hores quan la Guàrdia Urbana de Barcelona va rebre un avís per una baralla a la cruïlla entre els carrers Joan Alcover i Baró d’Esponellà. L’agressió havia estat d’un grup de joves armats amb pals a un noi de 19 anys, segons fonts municipals. L’agredit va quedar ferit lleu, va ser atès pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) al lloc dels fets i no va ser traslladat a l’hospital. Una desena d’unitats de la policia municipal, una dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies van fer-se càrrec de la situació.

Els fets van coincidir amb els últims minuts abans que el temps habilitat per passejar o fer esport s’exhaurís. Així doncs, alguns vianants s’aturaven, tafaners, per veure què havia passat, fins que la policia els va instar a marxar quan van ser les 23 hores. Altres ja estaven a casa quan va tenir lloc la baralla i la van presenciar des de la finestra. “He vist com empenyien un noi a unes plantes i ja no s’ha aixecat”, descrivia una jove que viu a la cruïlla on es van produir els fets.

El noi agredit anava acompanyat d’un grup d’unes 10 persones, la majoria noies. Un dels joves del grup, a qui la policia va identificar i prendre declaració, es va separar dels seus companys i va seure a un banc a plorar. Ni ell ni cap dels seus acompanyats va voler explicar el que havia succeït a aquest diari.

El que sí que ho va fer va ser l’Àlex, que passejava el gos per la plaça del Caudel, situada a tocar de la cruïlla on hi va haver l’agressió. Es va oferir a la Guàrdia Urbana per donar una descripció dels possibles atacants, un grup de sis joves que va fugir amb metro pocs minuts després de la baralla, segons va veure l’Àlex. La noia que va presenciar els fets des de la finestra també recordava com uns nois van sortir corrents del lloc. “Van entrar al metro de Virrei Amat i un d’ells portava una barra de ferro”, narrava l’Àlex.

Més notícies
Batussa pel confinament amb policies ferits i dos detinguts
Notícia: Batussa pel confinament amb policies ferits i dos detinguts
Comparteix
Els homes que es fan encarar a la policia van ser arrestats per atemptat a l'autoritat
Un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona / GUB
Tres detinguts per una baralla a la Barceloneta
Notícia: Tres detinguts per una baralla a la Barceloneta
Comparteix
La Guàrdia Urbana va fer els arrestos i un home va quedar ferit lleu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa