Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un grup de joves alterats pel carrer delata una festa il·legal en un hotel

Els hotels s’han convertit en un dels nous objectius de la policia pel cúmul de festes que s’hi han detectat les últimes setmanes. L’últim exemple s’ha viscut aquests passada matinada. Tot va començar a dos quarts de dues, quan uns treballadors van avisar que hi havia un grup de nois pels carrers de la zona del Poblenou colpejant cotxes i comportant-se de manera vandàlica. En arribar una patrulla dels Mossos d’Esquadra, però, el grup va explicar immediatament d’on venien tan eufòrics: acabaven de marxar d’una festa privada a un hotel proper, situat al carrer de Ramon Turró.

Els agents van seguir les indicacions que els havien donat els joves alterats i van trobar que, efectivament, encara hi havia una festa a una habitació de l’hotel. Hi quedaven 15 persones, que van ser denunciades. A més,una de les participants va respondre amb agressivitat, no es deixava identificar i va acabar detinguda per atemptar contra l’autoritat, segons expressen fonts oficials de la policia catalana.

Tot plegat s’ha sabut el mateix dia que els Mossos han anunciat una creixent preocupació per les festes als hotels. En aquest sentit, de fet, han iniciat una campanya informativa als allotjaments turístics perquè donin avís als cossos policials en cas de detectar que es produeixen celebracions il·legals a les seves instal·lacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa