Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un ferit molt greu en rebre dos trets al mig del carrer a Barcelona
  • CA

Un home ha resultat ferit molt greument de dos trets, un al coll i l’altre a l’esquena, en ser tirotejat aquest diumenge al matí al mig del carrer, al barri de Sant Andreu de Barcelona. Els testimonis han avisat la policia i les patrulles dels Mossos d’Esquadra que hi han acudit han trobat la víctima malferida a terra.

L’atacant havia fugit i ara és buscat pels investigadors de la policia. El ferit ha sigut traslladat amb pronòstic greu a l’hospital Vall d’Hebron, on ha ingressat en estat crític, segons fonts del centre sanitari. A la tarda, les mateixes fonts ha indicat que continuava “estable dins de la gravetat”.

Les primeres pistes recollides per la policia indiquen que els dos homes es coneixen. S’investiga si es tracta d’un afer de drogues, que haurtia portat a una possible revenja. De moment, però, totes les hipòtesis estan obertes.

Anava amb una dona i un nen

Segons han explicat testimonis de la zona al TOT Barcelona, la víctima anava amb una dona i un nen quan ha sigut abatuda pel pistoler. Els veïns han vist caure tant l’home tirotejat com el nen, i no ha sigut fins minuts després que no han sabut que el nen no estava ferit. L’adult, en canvi, tenia el tronc ple de sang.

Els veïns han sentit els trets amb claredat, tot i que alguns en un primer moment els han confós amb petards. És una confusió habitual, ja que el so dels trets reals s’assembla més al que produeix el material pirotècnic que no pas al que dels tirotejos del cinema i la televisió. 

La zona on s’han produït els fets és molt a prop de la plaça Orfila, el cor del barri de Sant Andreu, i a escassos metres del Museu dels Tres Tombs, els responsables del qual han sortit a preguntar als Mossos d’Esquadra si hi havia perill per a les famílies amb nens que hi havia en aquell moment visitant l’exposició. Una travessia més enllà hi ha el Centre Cultural Can Fabra, davant d’una gran plaça que aquest matí assolellat de diumenge estava ple de famílies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa