Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una escola de l’Eixample començarà el curs amb retard per unes obres inacabades
  • CA

Els alumnes de l’Escola 9 Graons, a la Dreta de l’Eixample, hauran d’esperar uns dies més abans de poder començar el curs perquè no s’han acabat a temps unes obres de millora al centre. De moment només els alumnes de P3 poden anar a classe per fer les adaptacions, mentre que la resta hauran d’esperar fins dimecres.

L’Escola 9 graons és de nova creació, amb la qual cosa cada any es van crear nous cursos i l’escola s’ha d’ampliar. Aquest creixement constant obliga a fer treballs de millora que cada estiu paralitzen el centre, però enguany s’han endarrerit per culpa de la pandèmia i això farà que els alumnes convisquin amb les obres almenys fins a l’octubre.

Pendents de l’ascensor

Una de les actuacions pendents més importants és la instal·lació d’un ascensor, que s’havia d’haver enllestit el passat 1 de setembre. La convivència de classes i obres preocupa a les famílies, que no tenen garanties de si els operaris compliran amb les mesures higièniques que marques les autoritats sanitàries.

També es queixen que hi ha pendents diverses actuacions al voltant del centre per pacificar-lo, unes mesures que consideren molt necessàries per esponjar les entrades i sortides durant el curs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa