Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un detingut i tres investigats per abusar de menors en videotrucades
  • CA

La Guàrdia Civil de Marbella i Tenerife, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra a Barcelona, han detingut una persona i n’investiguen tres més per un delicte delicte d’abusos sexuals a menors. Els 4 implicats treballaven junts i residien a l’illa canària, des d’on coaccionaven noies adolescents per obtenir-ne imatges despullades a través de videotrucades.

Les víctimes detectades tenien uns 16 anys i resideixen a Màlaga, Sevilla i Barcelona. La investigació, denominada “Operació Depredador”, va començar després de rebre les denúncies de diverses joves que manifestaven estar rebent coaccions i amenaces a través de xarxes socials per part d’una persona adulta que els sol·licitava fotografies i vídeos de contingut sexual.

Es posava en contacte amb elles assegurant que els havia hackejat els mòbils i tenia accés a tot el seu contingut. Així, els hi deia que difondria fotografies dels seus telèfons o les enviaria als seus familiars si no accedien a fer trucades en vídeo amb ell i despullar-se davant la càmera.

Guàrdia Civil i Mossos han col·laborat a l’Operació Depredador

Els acusats també es dedicaven a fer apostes esportives junts per internet i adquirien nombroses targetes SIM de prepagament per vincular-les a diferents comptes d’usuari d’aquestes cases virtuals d’apostes, ha explicat aquest dissabte la Guàrdia Civil en un comunicat. El detingut centralitzava la custòdia d’aquestes targetes i les usava per cometre els abusos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa