Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un camió s’incendia a Nou Barris i crema dos cotxes
  • CA

Un camió s’ha incendiat aquest dilluns a la tarda a Nou Barris (Barcelona) per causes que encara es desconeixen. Testimonis presencials expliquen al TOT Barcelona que les flames s’han estès als cotxes que tenia aparcats al costat. Fonts municipals apunten que es tracta de dos turismes, que han quedat calcinats, i que no hi ha hagut ferits. Els fets han tingut lloc al carrer Góngora, a l’alçada d’Almansa.

L’incident ha causat una gran fumera, que en enlairar-se en columna s’ha fet visible a diversos barris de distància. També ha obligat a allunyar preventivament als veïns de l’entorn immeditat per evitar intoxicacions per inhalació de fum, expliquen testimonis.

El so dels pneumàtics trencant-se ha generat la sensació que es tractava d’una explosió, tot i que en realitat es tractava d’un incendi. “Hem sentit un soroll no gaire fort al que no hem donat massa importància, però després hem vist pujar molts camions de bombers en direcció Verdum i Roquetes i hem anat a veure què passava”, relata Francisco Garrobo, veí i activista del districte que s’ha trobat amb el camió cremant. “El fum es veia des de Llucmajor!”, explica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa