Un camió destrossa un fanal a l’entrada dels jardins de Pedralbes

El conductor ha donat avís del xoc, que s'ha saldat sense ferits

Un camió ha destrossat aquesta tarda un fanal de l’avinguda Diagonal, davant l’entrada del parc dels jardins de Pedralbes. Fonts municipals expliquen que el xoc s’ha produït cap a les 15.30 hores. El conductor del vehicle ha donat avís del sinistre, que s’ha saldat sense ferits. Minuts més tard, un equip del servei d’enllumenat públic ha retirat les restes del fanal, que ha quedat fet miques.

L’Associació de Veïns de Zona Universitària ha assegurat que el camió pertany a la flota que ha instal·lat durant les últimes dues setmanes els escenaris del Festival Jardins de Pedralbes, que just s’estrena aquest vespre -amb una actuació de la bailaora Sara Baras- i que s’allargarà fins al 24 de juliol. L’Ajuntament no ha confirmat la informació.

L’entitat veïnal de Zona Universitària es queixa que l’accés al parc es tanqui durant bona part del dia en els propers dos mesos a causa dels espectacles programats. Alhora, l’associació de veïns reclama que s’elabori un estudi que comprovi l’impacte ambiental del festival sobre els jardins i la seva fauna, que es mesuri el soroll dels concerts als pisos més elevats dels voltants i que la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat es pronunciï mitjançant un informe, perquè el parc està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Més informació

Nou comentari