Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un camió destrossa un fanal a l’entrada dels jardins de Pedralbes
  • CA

Un camió ha destrossat aquesta tarda un fanal de l’avinguda Diagonal, davant l’entrada del parc dels jardins de Pedralbes. Fonts municipals expliquen que el xoc s’ha produït cap a les 15.30 hores. El conductor del vehicle ha donat avís del sinistre, que s’ha saldat sense ferits. Minuts més tard, un equip del servei d’enllumenat públic ha retirat les restes del fanal, que ha quedat fet miques.

L’Associació de Veïns de Zona Universitària ha assegurat que el camió pertany a la flota que ha instal·lat durant les últimes dues setmanes els escenaris del Festival Jardins de Pedralbes, que just s’estrena aquest vespre -amb una actuació de la bailaora Sara Baras- i que s’allargarà fins al 24 de juliol. L’Ajuntament no ha confirmat la informació.

L’entitat veïnal de Zona Universitària es queixa que l’accés al parc es tanqui durant bona part del dia en els propers dos mesos a causa dels espectacles programats. Alhora, l’associació de veïns reclama que s’elabori un estudi que comprovi l’impacte ambiental del festival sobre els jardins i la seva fauna, que es mesuri el soroll dels concerts als pisos més elevats dels voltants i que la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat es pronunciï mitjançant un informe, perquè el parc està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Més notícies
Clarence Bekker Band al Teatre Tívoli durant el concert de celebració dels 25 anys de Mas i Mas / ACN
Tornen els concerts a la plaça Reial
Notícia: Tornen els concerts a la plaça Reial
Comparteix
L'Àgora Musical de la Rambla programa més de 50 actuacions per aquest estiu
L'Ajuntament vol ubicar la Casa Asia al Palau de Pedralbes / Europa Press
Barcelona estudia traslladar la Casa Asia al Palau de Pedralbes
Notícia: Barcelona estudia traslladar la Casa Asia al Palau de Pedralbes
Comparteix
L'Ajuntament vol una seu definitiva per l'entitat per impulsar les relacions amb el continent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa