Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un avís dels veïns permet comissar 2.000 plantes marihuana a Sant Martí
  • CA

Un avís dels veïns ha permès desmantellar una plantació il·legal de marihuana en una nau industrial de Sant Martí, segons han informat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. L’operació conjunta ha acabat amb 2.000 plantes de marihuana comissades i s’ha detingut una persona com a responsable de les instal·lacions.

Fonts de la policia catalana han explicat al Tot Barcelona que els agents van començar la investigació “després de rebre diferents informacions per la forta olor i pel risc que pogués haver excés de consum de llum que pogués provocar un incendi”. Després de demanar informació a Endesa, els investigadors van comprovar que el consum elèctric de la nau estava molt per sobre del normal, cosa que els va fer sospitar “que estarien duent a terme una activitat delictiva”.

Les tasques de vigilància van confirmar les sospites i posteriorment es van fer dues entrades –una a la nau en qüestió i una altra a un local– que han permès desmantellar la plantació. A més de la persona detinguda, els Mossos investiguen la participació de dues persones més que estan pendents de detenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa