Un avís dels veïns permet comissar 2.000 plantes marihuana a Sant Martí

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana ha detingut una persona

Un avís dels veïns ha permès desmantellar una plantació il·legal de marihuana en una nau industrial de Sant Martí, segons han informat els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana. L’operació conjunta ha acabat amb 2.000 plantes de marihuana comissades i s’ha detingut una persona com a responsable de les instal·lacions.

Fonts de la policia catalana han explicat al Tot Barcelona que els agents van començar la investigació “després de rebre diferents informacions per la forta olor i pel risc que pogués haver excés de consum de llum que pogués provocar un incendi”. Després de demanar informació a Endesa, els investigadors van comprovar que el consum elèctric de la nau estava molt per sobre del normal, cosa que els va fer sospitar “que estarien duent a terme una activitat delictiva”.

Les tasques de vigilància van confirmar les sospites i posteriorment es van fer dues entrades –una a la nau en qüestió i una altra a un local– que han permès desmantellar la plantació. A més de la persona detinguda, els Mossos investiguen la participació de dues persones més que estan pendents de detenció.

Nou comentari