Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un agressor masclista fingeix ser osteòpata per drogar i abusar sexualment d’una dona
  • CA

Una dona que buscava sessions d’osteopatia es va acabar trobant, sense adonar-se’n, amb un agressor masclista que es feia passar per professional de la salut i que la va acabar drogant per abusar-ne sexualment. Els fets van passat el passat dissabte, però l’home havia actuat amb paciència. Després que la víctima conegués el fals osteòpata a través d’una xarxa social, l’entabanador va atendre-la durant diverses sessions. A l’última trobada, li va oferir una beguda assegurant-li que es tractava d’un relaxant muxular. No ho era. El líquid contenia una droga que l’ajudaria a sotmetre la pacient i abusar d’ella sexualment. Quan la dona va recuperar la consciència plenament va visitar un metge i, tot seguit, va denunciar els fets a la comissaria de Sant Martí.

Els Mossos van obrir una investigació automàticament i van detenir l’home el mateix dilluns. Tenia antecedents masclistes i no hi havia ni rastre de la suposada pertinença al col·legi d’osteòpates. Entre el seu historial, la policia catalana hi compta violència masclista en l’àmbit de la llar, assetjament o amenaces. A més, també s’havia dedicat a robar vehicles. En general, actuava per Barcelona, Sant Adrià del Besòs i Badalona, detallen fonts policials a aquest diari.

En un comunicat, els Mossos d’Esquadra concreten que l’arrestat dé 38 anys i que, en aquest cas, ha estat acusat dels delictes d’abús sexual i intrusisme professional. Tot i que no tenen constància de cap altre cas d’abusos d’aquesta mena, no descarten que puguin aparèixer més denúncies similars. Mentrestant, la policia catalana recorda que la importància d’informar-se bé abans de contractar el servei d’un professional i recomana assegurar-se sempre que tinguin titulació oficial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa