Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tsunami Democràtic crida a canviar “l’estat de les coses” a Barcelona
  • CA

La plataforma creada per respondre a la sentència del Suprem als presos polítics, ‘Tsunami Democràtic’, ha començat a caminar. Una encartellada arreu del país amb el missatge “canviem l’estat de les coses” ha estat la primera acció. Barcelona ha estat un dels escenaris de la posada en marxa de la plataforma, amb diverses pancartes sorpresa.

Concretament, el lloc escollit per la plataforma per penjar el cartell amb el missatge “canviem l’estat de les coses” ha estat l’Aeri del Port, al passeig Joan de Borbó, a la Barceloneta, al districte de Ciutat Vella. L’acció, que s’ha portat a terme a diverses localitats del país, ha estat difosa a través de Twitter. 

També ha desplegat pancartes a la Catedral i la plaça del Rei, a la sortida de la Meridiana –entre els barris de Torre Baró i Vallbona–, i al Pont de Vallcarca. A més han aparegut cartells en parets del Mercat de la Sagrada Família, de l’entorn de la Monumental i del barri de Sant Andreu. Tsunami Democràtic ha nascut com a plataforma ciutadana per, al marge dels partits i les entitats, articular una resposta a la sentència del Suprem, que podria sortir en un mes. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa