Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una trucada demanant auxili destapa un magatzem de droga en un pis
  • CA

Una trucada de socors a la policia va propiciar la detenció de sis persones per tràfic de drogues. Una dona va trucar al 112 avisant que estaven robant al seu pis del carrer Sepúlveda, a Sant Antoni. Quan una patrulla dels Mossos va arribar a l’edifici van coincidir amb els tres lladres, que baixaven a gran velocitat per les escales. Un d’ells, que portava 1.148 grams de cocaïna, 3.200 euros i objectes robats, va intentar fugir. Els tres lladres portaven peces de roba per amagar la seva identitat, una arma de foc i diversos mòbils, segons els Mossos. Els tres van coincidir a dir que havien obtingut la droga d’un pis proper. 

Els agents van comprovar que la substància que van trobar era cocaïna. 21-3-2019 | Mossos

Els agents van comprovar que la substància que van trobar era cocaïna. | Mossos

Els lladres van tenir l’ajuda d’una dona que va fer d’esquer: “una noia que suposadament estava interessada en adquirir droga”, segons els Mossos. Mentre ella distreia els traficants, els lladres van entrar al pis per robar. Els Mossos no van detenir la dona que va fer d’esquer, segons precisen fonts de la policia. 

Els agents van pujar al pis on els lladres havien robat, que era un magatzem de droga, i els inquilins els van dir que no coneixien de res als detinguts. Els policies no van creure la seva versió i, en tornar a preguntar per què els arrestats tenien objectes que pertanyien als inquilins, els residents van donar una versió contradictòria. La dona que havia trucat a la policia, però, no estava a l’immoble. 

Els Mossos al magatzem de droga. 21-3-2019. | Mossos

Els Mossos al magatzem de droga. | Mossos

Els investigadors van demanar autorització judicial per accedir al pis i hi van trobar 1.795 grams de cocaïna, paquets de plàstic, una bàscula elèctrica i documents falsificats d’un dels tres inquilins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa