Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben una dona morta amb signes de violència al coll a una platja de la Barceloneta
  • CA

Una dona ha aparegut morta aquest matí a la platja del Somorrostro, a la Barceloneta. La informació, que ha avançat la cadena SER Catalunya i han confirmat fonts policials a aquest diari, concreta que s’ha trobat una víctima d’uns 50 anys i que tenia signes de violència al coll. Tanmateix, fins que no es faci l’autòpsia no se sabrà del cert la causa de la mort.

Els Mossos d’Esquadra, que investiguen el cas, no descarten cap hipòtesi. La policia també està fent gestions per identificar la víctima.

Els fets, que han passat durant la matinada. Poc abans d’un quart de quatre, un testimoni  ha alertat els Mossos d’Esquadra que hi havia una dona a la platja que feia hores que no es movia. La policia ha avisat el SEM –on consta l’avís a les 3.14 hores–, que hi ha enviat dues unitats. Però l’únic que ha pogut fer ha sigut comprovar que era morta, de manera que s’ha activat el forense judicial de guàrdia. 

A la platja del Somorrostro hi ha una zona de discoteques i, segons testimonis, ha sigut allà on s’ha trobat el cadàver.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa