Troben un jove mort en un pati de veïns i investiguen si era un lladre

Un home d’entre 25 i 30 anys va morir ahir a la matinada en precipitar-se al pati interior d’un edifici del Raval i, segons les primeres hipòtesis policials, podria tractar-se d’algun intrús que volia entrar en algun dels pisos per a un robatori o amb algun altre objectiu.

Els fets es van produir ahir, dissabte, cap a dos quarts de quatre de la matinada. Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, la policia va ser alertada que hi havia un home a terra al pati distribuïdor que comparteixen les dues escales del número 33 del carrer d’en Robador. Es tractava d’un home jove que no va poder ser identificat perquè no portava documentació i cap dels veïns el va reconèixer.

Estava estès a terra i havia sagnat molt. Tot indicava que s’havia precipitat des d’una alçada no concretada, però no se sabia si havia caigut o l’havien empès ni des d’on. Els serveis sanitaris d’emergències, alertats que l’home estava ferit greument, van comprovar que en realitat ja estava mort, de manera que els Mossos d’Esquadra van alertar el jutjat de guàrdia perquè enviessin el forense i la funerària per a l’aixecament de cadàver.

Amb els indicis recollits sobre el terreny, tenint en compte que hi havia una canonada trencada a la paret del pati, la primera hipòtesi dels Mossos és que podria tractar-se d’un lladre que hagués intentat accedir a algun dels pisos pujant per la canonada, que passa just pel costat de les finestres.

La canonada trencada al pati de l'edifici del número 33 del carrer d'en Robador on va morir un home / S.B.
La canonada trencada del pati on es van produir els fets. / S.B.
 

De fet, el portal de l’edifici no tanca i és molt fàcil accedir al pati, des d’on es veuen molt a mà les finestres dels habitatges. La investigació del cas, però, haurà de confirmar o desmentir aquesta hipòtesi i permetre identificar la víctima. 

Nou comentari