Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben un home mort al barri del Besòs
  • CA

Un home va aparèixer mort ahir a la Rambla de Prim, al barri del Besòs i el Maresme, segons ha confirmat els Mossos d’Esquadra a aquest diari. El cos es va trobar a tocar del CAP Besòs, a l’alçada de l’encreuament amb el carrer Veneçuela, sense signes de violència evidents. A hores d’ara, s’està esperant l’autòpsia per confirmar la causa de la mort. 

Segons han explicat testimonis que van poder veure el cadàver, no hi havia sang ni cap indici que apuntés que es tracta d’un homicidi, ni al voltant de la víctima ni al seu cos. Les mateixes fonts han concretat que l’home, estranger, era una persona sense llar coneguda al barri pel seu consum d’heroïna amb venopunció. Sovint es punxava a zones de concurrència pública i se li recomanava que s’apropés fins a la narcosala de La Mina. Davant d’aquests fets recurrents, els veïns sospiten que es pugui tractar d’una sobredosi. 

L’home disparat la setmana passada, crític

Tres dies abans, un altre succés sacsejava el districte de Sant Martí. Va ser quan un individu amb la cara coberta amb una màscara va disparar a un home diversos trets al tòrax i a l’abdomen a la mateixa plaça de Prim, al davant de múltiples testimonis visuals. Des de llavors, la víctima es manté en estat crític a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital del Mar, han assegurat fonts del centre hospitalari aquest migdia al TOT Barcelona. La policia catalana encara en busca el responsable, que va fugir en un patinet elèctric.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa