Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben un avi mort des de feia dos dies en un lavabo de l’hospital Vall d’Hebron
  • CA

Un home de 90 anys ha estat localitzat sense vida en un lavabo de l’hospital Vall d’Hebron. Portava dos dies mort, sense que ningú advertís la presència del cos en aquest espai del centre sanitari, segons els primers indicis recollits pels Mossos d’Esquadra.

Segons ha avançat El Periódico i han confirmat al TOT Barcelona els Mossos d’Esquadra i l’hospital, l’home va anar a l’hospital perquè hi tenia una visita programada. La policia catalana n’investigava la desaparició arran d’una denúncia de la família i quan va tenir coneixement de la cita mèdica va anar a cercar-lo a les instal·lacions d’aquest hospital de Barcelona.

El cadàver no presenta cap signe de violència, pel que a priori la policia no preveu obrir altres diligències d’investigació. Segons El Periódico, la família detalla que era diabètic i que denunciaran l’hospital un cop tinguin els resultats de l’autòpsia.

L’hospital revisarà el seu protocol

Portaveus de l’hospital detallen al TOT Barcelona que es tractava d’un pacient ambulatori, no ingressat al centre, que hi havia anat per una visita programada. Van trobar-ne el cos divendres passat, el mateix dia que la policia va advertir-los la desaparició.

“La comissió de seguretat del centre està revisant els protocols de seguretat per saber exactament com s’ha produït aquesta situació, així evitarem a més que pugui repetir-se una situació similar en el futur”, indica l’equipament sanitari. A més, l’hospital assegura que s’ha posat en contacte amb la família de l’home trobat mort per expressar-li el “condol” de l’hospital i “explicar-los els avenços en la revisió del protocol de seguretat”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Família de Manuel Mourín a octubre 15, 2020 | 08:34
    Família de Manuel Mourín octubre 15, 2020 | 08:34
    Sóc familiar de la víctima, i us asseguro que l'hospital sabia des del mateix dia 7 que aquesta persona no havia tornat a casa després de fer-se l'analítica que tenia programada perquè la família propera va anar a buscar-lo allà i va parlar amb la persona que li havia fet. A sosdesaparecidos ja va aparèixer la seva cerca al dia següent. Així que tant els mossos com l'hospital ho sabien molt abans del divendres. És una vergonya la poca implicació que han tingut en aquest cas i que es general es té per la gent gran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa