Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben un arsenal en un traster del centre de Barcelona
  • CA

Cop al tràfic d’armes. La Policia Nacional ha localitzat un traster al centre de Barcelona on s’emmagatzemaven nombroses armes i munició. L’operació ha acabat amb la detenció Barcelona d’un individu per la seva presumpta participació en els delictes de tinença i tràfic il·lícit d’armes, dipòsit d’armes de guerra i dipòsit de municions. El subjecte, que es dedicava a comercialitzar de forma il·lícita amb peces fonamentals i armes de foc, disposava en el seu domicili d’un taller on rehabilitava i muntava les armes, i d’un traster en un cèntric carrer de Barcelona a manera de dipòsit.

La investigació ha anat a càrrec de la Comissaria General d’Informació i del departament de Seguretat Nacional (DHS) dels Estats Units, i ha estat dirigida pel Jutjat d’Instrucció número 29 de Barcelona. També hi ha participat la Brigada Provincial d’Informació de la capital catalana.

Durant l’operació, realitzada el passat dimecres, els agents van practicar tres escorcolls on es va intervenir un fusell d’assalt M4 –arma de guerra–, una armilla tàctica, una pistola Astra 1921, una pistola Walter, un revòlver Rossi 22, una pistola Walter 6,35, un revòlver de calibre 22, diversos silenciadors, diverses peces fonamentals d’arma de foc -agulles percutores, carregadors-, més de 1.500 cartutxos -entre ells més de 500 de guerra-, kits per tret d’arma curta de “pistola Glock”, motlles per a la fabricació d’armadures, una premsa i una màquina de recàrrega de munició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa