Troben mort José Rodríguez, el ‘violador de la Vall d’Hebron’

Els Mossos d'Esquadra obren una investigació per esclarir les circumstàncies de la defunció

José Rodríguez, el violador de la Vall d’Hebron que als anys 90 va atacar almenys 17 dones, ha aparegut mort avui cap a les 14 hores. Fonts dels Mossos d’Esquadra detallen que ha estat trobat a una zona boscosa del barri de Roquetes, al districte de Nou Barris. Segons han avançat la Ser i El País i confirmen fonts de la policia catalana, hi ha una investigació oberta tot i que tot apunta que hauria estat una mort accidental. Entre l’estiu de 1990 i la primavera de 1991 va cometre desenes de violacions i va ser jutjat per 40, tot i que van quedar provades 17.

El conegut com a violador de la Vall d’Hebron va ser condemnat el 1995 a 344 anys i cinc mesos de presó per 17 violacions, diversos intents d’agressió sexual, un robatori amb intimidació, segrestos i amenaces. El límit d’estada a presó, però, estava en 20 anys. El 2007, amb tot, va sortir en llibertat tot i tenir un grau elevat de reincidència.

Després de sortir de presó, l’entrada en vigor de la doctrina Parot va fer que hi tornés a entrar al novembre del 2008. Aquesta doctrina implica que la reducció de la condemna per beneficis penitenciaris s’aplica sobre el total dels anys de sentència i no sobre el màxim de 20 anys a presó.

Comentaris

    Motxiller 05/10/2020 1:21 pm
    ... I a qui li pot importar?

Nou comentari