Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben indicis delictius en els Mossos que es van barallar al Raval
  • CA

Fa unes setmanes es va produir un conflicte entre agents dels Mossos d’Esquadra fora de servei i uns veïns al carrer d’En Roig, del barri del Raval (districte de Ciutat Vella). Part dels veïns i els mateixos agents, tenien versions contradictòries sobre el que havia passat. Davant d’això, els Mossos van obrir una investigació interna. Tal com ha avançat El Periódico, la Divisió d’Afers Interns (DAI), ha determinat que els agents van actuar de manera delictiva. Segons fonts consultades pel mateix diari, s’ha vist que la versió dels agents no concorda amb l’actitud que es veu en els vídeos enregistrats pels veïns, la qual cosa ha fet que la DAI hagi aturat la investigació perquè un jutge valori les imatges.

Els fets van tenir lloc el passat 8 d’octubre. Per part seva, els agents dels Mossos van explicar que una parella els va increpar i llençar, des del balcó de casa seva, ampolles de vidre i, després, una de les persones va agredir un agent al braç, segons van explicar en el seu moment fonts dels Mossos d’Esquadra al TOT Barcelona. Davant d’això, els agents van denunciar els dos veïns per un delicte contra agents de l’autoritat. Una d’elles, van dir, tenia 18 antecedents.

La versió d’alguns veïns és diferent de la dels Mossos

Una versió molt diferent és la que van manifestar alguns veïns en un post de Twitter en el qual també es van publicar dos vídeos amb imatges dels fets. Segons van afirmar, els policies “anaven beguts” i “van robar” dos patinets, mentre els agents asseguraven que els havien intervingut per determinar “si eren sostrets”.

A més, van indicar que “van trencar una porta a puntades de peu, van pixar al portal d’una veïna i van treure una porra extensible”. En el vídeo, se senten algunes persones demanant als Mossos que marxin del carrer. “Això no són maneres”, van dir. “Aquests són els Mossos d’Esquadra de Barcelona”, van afegir.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa