Els Bombers de la Generalitat han localitzat dos morts a l’interior de la nau incendiada a Badalona, segons han informat aquesta matinada. A primera hora del matí el foc havia baixat d’intensitat però encara no estava controlat. En l’extinció hi continuen treballant 26 dotacions de Bombers , valorant constantment el risc de col·lapse de la nau.

El foc va començar cap a les nou de la nit en la nau que estava abandonada però ocupada. El balanç aquesta matinada era d’una trentena de persones rescatades i 17 ferits, dos dels quals crítics i quatre greus. Segons els càlculs de l’Ajuntament a dins la nau hi han arribat a conviure de 150 a 200 persones.

Cap a la mitjanit, l’incendi estava “totalment desenvolupat”, segons ha explicat el subdirector general operatiu dels Bombers, David Borrell. La nau, de planta baixa i tres pisos, està en risc de col·lapsar i els efectius no saben en aquests moments quantes persones han pogut quedar atrapades a dins. “És impossible de saber”, ha dit Borrell, que ha remarcat que, tal com es desenvolupa el foc, “és incompatible trobar persones amb vida”.

Nou comentari