Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Troben dos lladres violents amagats en un contenidor
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves de 19 i 21 anys per assaltar una dona el passat divendres a Sants, segons han explicat fonts policials al TOT Barcelona. Durant la seva fugida, els joves van intentar amargar-se a dins d’un contenidor per escapolir-se dels agents que els buscaven, però la seva jugada els va sortir malament.

Els fets van tenir lloc el divendres passat, quan els Mossos van rebre un avís de robatori amb violència. Quan la patrulla va arribar al lloc de la denúncia, la víctima els va facilitar una descripció dels dos joves i la relació d’objectes que li havien robat. Un conductor d’autobús que havia presenciat l’atracament els va posar sobre la pista dels joves, que havien fugit amb el botí. 

Immediatament es va activar un dispositiu de cerca. “Un dels agents va veure com es movia la tapa d’un contenidor i va trobar els dos joves a dins amb tots els objectes sostrets”, han explicat les mateixes fonts. Després de passar a disposició judicial, el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa